new business in Finland

Tack inlägg

Det första inlägget på den här bloggen är ett tack till alla som stöttat och inspirerat mig längs vägen. Först av allt, min tacksamhet till familjen - min son, mina två sötaste barnbarn och deras mamma. Alla tillsammans och var för sig gav mig styrkan att hålla ryggen rak. Utan deras ovärderliga hjälp med att fylla i oändliga blanketter och språkstödet skulle jag bara sitta och gråta tills nu :).

En låg bugning för mina ukrainska vänner, som självsäkert sa: Du kan göra det! "Du kan" när jag fick ta en liten ryggsäck med personliga dokument, och två flaskor vatten och springa över staden till en bil som skulle ta mig ur rädslans helvete. Den här delen av inlägget fick skrivas om flera gånger. Jag insåg att jag inte här skulle kunna nämna alla namn på alla människor som har stöttat mig... Inklusive den trevliga personen som skyddade mig innan de gick över gränsen. Bild... Han köpte 4 tandborstar så jag kunde välja rätt. Jag kan inte minnas den här resan utan tårar. Tack till alla och alla. Nu vet jag med säkerhet att änglar bor bland oss.

"Drömmens skepp" med namnet MerinoMeri har seglat. Låt vågorna och vinden hjälpa mitt skepp :).

Tillbaka till blogg