Knit and croch with MerinoMeri

Magisk värld av stickning och virkning

Du vet redan att jag är ett fan av tweed, eller hur? En dag insåg jag att jag älskar melerat garn inte mindre än tweed. Sedan insåg jag att jag älskar kung alpacka, angora, linne, bomull och så vidare; Jag ville stryka ett tvättat kashmirprov som en liten katt ... När de frågade mig: varför garn för affärer? Mitt snabba svar var: för att jag älskar hennes taktila. Och jag delar denna kärlek med er, kära kunder.

Stickning är oändlig kreativitet, och det finns inga hårda och snabba regler; det finns inga regler alls. Känna sig fri. Känn dig som en konstnär med en palett av färger. Varje tråd är en möjlighet att skapa något speciellt och unikt, kasta sig in i de rytmiska rörelserna av stickor och en virknål.

Stickning är ett sätt att uttrycka sig själv. Detta är trots allt riktig magi när trådarna flätas samman, och nya mönster och texturer dyker upp.

Stickningens värld har blivit tillgänglig tack vare teknikens utveckling. Nu finns det många videohandledningar, forum och onlinecommunities där du kan hitta stöd och inspiration.

Så, vänner, var inte rädda för att experimentera. Kombinera gärna garn i olika färger och olika sammansättningar. Njut av processen att skapa din unika tråd med MerinoMeri 😊

Tillbaka till blogg